

AGENDA MUNICIPAL MANAGEMENT ASSOCIATION OF NORTHERN CALIFORNIA

Board of Directors Committee Meeting Friday, January 29, 2021 | 9:00 am – 4:00 pm

9am-12pm: Via Zoom | {Meeting ID: 950 3149 2880/Password: 705616} 12-4pm: Via Zoom | {Meeting ID: 969 6977 1550/Password: 877803}

	TOPIC	PREPARATION	PROPOSED PROCESS
1	Commence Meeting/Roll Call TIME: 2 minutes PURPOSE: Procedure LEADER: Monica Davis	None	-Monica calls the meeting to order and takes roll.
2	Diversity and Inclusion Training TIME: 3 hours LEADER: Circle Up & Monica Davis	None	-Training led by Circle Up from 9:00 am to 12:00 pm
3	Casual Lunch (optional) TIME: 1 hour LEADERS: Monica Davis	None	-Casual lunch from 12:00 pm to 1:00 pm
4	Welcome and Icebreaker TIME: 30 minutes LEADER: Monica Davis	None	-Icebreaker from 1:00 pm to 1:30 pm
5	Strategic Plan Discussion and Goal Setting for 2021 TIME: 1 hour PURPOSE: Informational/Feedback LEADERS: Monica Davis, Jeff Weaver, Jill Bergman, John Stefanski, Justin Lovell, Jessica Deakyne, and Lauren Sugayan	None	- Discussion to take place from 1:30 pm to 2:30 pm
6	Program Discussion TIME: 30 minutes PURPOSE: Informational/Feedback LEADERS: Melvin Gaines and Jeff Weaver	None	-Program discussion from 2:30 pm to 3:00 pm
7	Leadership Training TIME: 1 hour LEADERS: Jessica Deakyne and Ellie Dallman	None	- Training from 3:00 pm to 4:00 pm
8	Other Items and Announcement TIME: 5 minutes PURPOSE: Informational/Feedback LEADERS: Monica Davis	None	
9	Adjournment PURPOSE: Meeting End	None	